Dobrodošli u Hotel Montenegro
Luksuzne sobe i usluga
Sve što Vam treba da se opustite
Bazen i Jacuzzi
Hotel Montenegro - Pogodnosti
Privatna plaža
Hotel Montenegro - Pogodnosti
Privatna plaža
Pronađi sobu
Trenutno nemamo slobodnih soba
Hotel Montenegro
Usluga na svjetskom nivou
Naša porodična firma uspješno se bavi turizmom i ugostiteljstvom već više od 25 godina. Ponosni smo vlasnici prvog hotela sa četiri zvjezdice u Čanju. Vodeći se, svih ovih godina, politikom da je gost uvijek u pravu i na prvom mjestu, stvorili smo imidž ozbiljne firme koja je u top 5 hotela u opštini Bar na listi za odmor gostiju iz Crne Gore, Srbije, Rusije, Poljske, Madjarske...i broj 1 izbor u Čanju, koji polako postaje najtraženija turistička destinacija na crnogorskom primorju. U našem timu rade obrazovani i sposobni ljudi, spremni da odgovore na sve zahtjeve naših gostiju.
O nama
Hotel Montenegro Canj
Restorani
Internacionalna i nacionalna kuhinja
U sklopu kompleksa nalaze se cetiri restorana, od kojih su dva za pansionsku uslugu, i dva a la carte restorana, u kojima se pripremaju ukusni specijaliteti crnogorske nacionalne kuhinje, sve vrste ribe i kolaci.

Ishrana je, po zelji gosta, na bazi polupansiona ili pansiona, i svi obroci servirani su kao toplo hladni buffet- švedski sto.

Raznovrsnost, količina, kao i kvalitet hrane koja se priprema u našem hotelu, jedan je od glavnih razloga zbog čega smo ,iz godine u godinu, hotel sa najvecim brojem gostiju u Čanju.
Turistička agencija
Jednodnevni i višednevni izleti
Turistička agencija Vukmanović Montenegro, po najpovoljnijim cijenama, za svoje goste organizuje izlete do najatraktivnijih lokacija u Crnoj Gori.

Manastir Ostrog, Skadarsko jezero, rafting na rijeci Tari, obilazak Starog Bara, Kotora, Cetinja, Skadra u Albaniji, voznja brodićem do Budve,Petrovca, samo su dio naše široke ponude izleta.
Vinski Dvor BV
Čuveno Crmničko vino
Vinski dvor BV nalazi se u Crmnici, rodnom selu vlasnika hotela. Na nadmorskoj visini od 500m, predstavlja pravu vazdušnu banju, na samo 20km od mora.

Provedite dan u seoskom, ali i vrlo modernom ambijentu pored bazena, i probajte specijalitete Crnogorske nacionalne kuhinje: njeguški pršut i sir, pečenje ispod sača i domaće vino i rakiju.
Video Snimak
Hotel Montenegro Čanj
Kompleks hotela Montenegro nalazi se u mirnom dijelu Čanja, na samo 50m od mora. Čine ga Hotel Montenegro 2 (4*) sa svoja dva depadansa, Hotel Montenegro (3*), i Turisticko Naselje (3*). Ukupan kapacitet našeg kompleksa je 185 moderno opremljenih soba i apartmana, za dvije, tri ili četiri osobe. Svaka soba posjeduje svoje kupatilo, terasu, klimu, tv, wi-fi, mini kuhinju, frizider.