Hotel Montenegro
Poštovani
naš kompleks opremili smo s' ciljem da zadovolji potrebe današnjeg modernog gosta, a to su opremljenost i izgled koji streme ka udobnosti i praktičnosti. Nadam se da smo uspjeli, i da ćemo uspjeti opravdati Vaša očekivanja. Topao osmijeh i ljubazna usluga, naša su svakodnevna politika za svakog gosta.
Vaš feedback nam je od velike važnosti, jer time nastojimo prevazići očekivanja gostiju, u svim aspektima našeg poslovanja. U ime cijelog našeg tima, želim da Vam se zahvalim što birate da Vaš odmor provedete u našem hotelu.
S' poštovanjem,
Vukmanović Branislav - vlasnik
Vukmanović Branislav - vlasnik
Video Snimak
Hotel Montenegro Čanj
Kompleks hotela Montenegro nalazi se u mirnom dijelu Čanja, na samo 50m od mora. Čine ga Hotel Montenegro 2 (4*) sa svoja dva depadansa, Hotel Montenegro (3*), i Turisticko Naselje (3*). Ukupan kapacitet našeg kompleksa je 185 moderno opremljenih soba i apartmana, za dvije, tri ili četiri osobe. Svaka soba posjeduje svoje kupatilo, terasu, klimu, tv, wi-fi, mini kuhinju, frizider.
O nama
Dvije decenije sa Vama
Naša porodična firma uspješno se bavi turizmom i ugostiteljstvom već više od 25 godina. Ponosni smo vlasnici prvog hotela sa četiri zvjezdice u Čanju. Vodeći se, svih ovih godina, politikom da je gost uvijek u pravu i na prvom mjestu, stvorili smo imidž ozbiljne firme koja je u top 5 hotela u opštini Bar na listi za odmor gostiju iz Crne Gore, Srbije, Rusije, Poljske, Madjarske...i broj 1 izbor u Čanju, koji polako postaje najtraženija turistička destinacija na crnogorskom primorju. U našem timu rade obrazovani i sposobni ljudi, spremni da odgovore na sve zahtjeve naših gostiju. Naši klijenti i poslovni partneri su odrasli i djeca svih uzrasta, i njihovo zadovoljstvo i vraćanje iz godine u godinu u naš hotel, je naša najbolja reklama. Nek naše, duže od dvije decenije, iskustvo u turizmu i dugogodišnja saradnja sa najprestižnijim turističkim agencijama iz zemlje i inostranstva, bude razlog da nas i Vi posjetite i uvjerite se u naš kvalitet. vlasnik
we