Hotel Montenegro
Dvije decenije posvećene Vama
naš kompleks opremili smo s' ciljem da zadovolji potrebe današnjeg modernog gosta, a to su opremljenost i izgled koji streme ka udobnosti i praktičnosti. Nadam se da smo uspjeli, i da ćemo uspjeti opravdati Vaša očekivanja. Topao osmijeh i ljubazna usluga, naša su svakodnevna politika za svakog gosta.
Vaš feedback nam je od velike važnosti, jer time nastojimo prevazići očekivanja gostiju, u svim aspektima našeg poslovanja. U ime cijelog našeg tima, želim da Vam se zahvalim što birate da Vaš odmor provedete u našem hotelu.
S' poštovanjem,
Restorani
Internacionalna i nacionalna kuhinja<
U sklopu kompleksa nalaze se cetiri restorana, od kojih su dva za pansionsku uslugu, i dva a la carte restorana, u kojima se pripremaju ukusni specijaliteti crnogorske nacionalne kuhinje, sve vrste ribe i kolaci.

Ishrana je, po zelji gosta, na bazi polupansiona ili pansiona, i svi obroci servirani su kao toplo hladni buffet- švedski sto.

Raznovrsnost, količina, kao i kvalitet hrane koja se priprema u našem hotelu, jedan je od glavnih razloga zbog čega smo ,iz godine u godinu, hotel sa najvecim brojem gostiju u Čanju.
Turistička agencija
Jednodnevni i višednevni izleti<
Turistička agencija Vukmanović Montenegro, po najpovoljnijim cijenama, za svoje goste organizuje izlete do najatraktivnijih lokacija u Crnoj Gori.

Manastir Ostrog, Skadarsko jezero, rafting na rijeci Tari, obilazak Starog Bara, Kotora, Cetinja, Skadra u Albaniji, voznja brodićem do Budve,Petrovca, samo su dio naše široke ponude izleta.
Vinski Dvor BV
Čuveno Crmničko vino
Vinski dvor BV nalazi se u Crmnici, rodnom selu vlasnika hotela. Na nadmorskoj visini od 500m, predstavlja pravu vazdušnu banju, na samo 20km od mora.

Provedite dan u seoskom, ali i vrlo modernom ambijentu pored bazena, i probajte specijalitete Crnogorske nacionalne kuhinje: njeguški pršut i sir, pečenje ispod sača i domaće vino i rakiju.
Privatna plaža
Sopstvena plaža i mobilijar<
Hotel posjeduje sopstvenu plažu i plažni mobilijar. Vela beach, uređena je po savremenim svjetskim standardima i prostire se na 13000m2. Jedna je od najljepše uređenih plaža na Crnogorskom primorju.
Sportski tereni
Rekreacija, internet caffe, frizerski salon
Hotel posjeduje privatne sportske terene, idealne za svaki vid sporta i rekreacije. U sklopu hotela nalaze se i mini market, restoran, internet kafe i frizerski salon. Hotel raspolaže privatnim parkingom.